Pentru ca in ultimele zile nu am mai avut timp sa gatesc, mi-am zis sa aduc o reteta de negresa de post pe care am facut-o acum vreo 2 ani.... (si pozele tot de atunci sunt). Reteta e de la Monica (multumesc Monica)
Ingrediente:
-1 cana(250 ml) zahar pudra,
-1 cana nuci macinate,
-1/2 cana ulei,
-3 linguri cu varf de cacao,
-2 cani faina,
-1 cana apa,
-1 lingurita amoniac sau praf de copt,
-50gr stafide.,
-1 borcan de gem (cca. 450 g),
-cateva picaturi zeama de lamaie.
Preparare:
Se mixeaza cateva minute si se pune in tava la cuptor la 170 gr pentru 45 de min
Glazura:
-3 linguri apa,
-3 linguri zahar tos,
-3 linguri cacao,
-3 linguri margarina
Pentru ornat:
-frisca lichida vegetala
Din timpul prepararii nu mi-a mai ramas decat o imagine.
Frumoase si bune.
RăspundețiȘtergerefoarte faina negresa!te pup draga mea.
RăspundețiȘtergereMaria Claudia... multumesc frumos... Va pup...
RăspundețiȘtergereBuuna!vreau si eu,ti-a mai ramas ceva?pupik!
RăspundețiȘtergereGabriela.. cand am sa mai fac... iti dau... Te pup
RăspundețiȘtergerevad ca te antrenezi pentru post ! tare bine arata .
RăspundețiȘtergerece frumos ti-a iesit negruta, n-am mai facut praji.asta de vreo 10 ani,a ta e mai faina ca a mea,cand am auzit de ea ca-i fara oua,nu mi-a venit sa cred,te pup
RăspundețiȘtergerePansy, Doinitza... multumesc frumos... va pup.
RăspundețiȘtergere