Ingrediente:
Preparare:
Amestecati intr-un castron urda cu smantana. Adaugati stafidele inmuiate in lapte, o lingurita coaja de lamaie data pe razatoarea mica si mararul tocat marunt. Omogenizati bine compozitia obtinuta.
Puneti apoi cate 1 lingura din acest amestec pe fiecare felie de somon si rulati-o. Puneti rulourile astfel obtinute pe un platou si ornati cu feliute de lamaie si marar. Stropiti rulourile cu ulei de masline si presarati-le cu marar tocat marunt.
|
Si mie imi place somonul dar nu am mancat inca cu urda, am sa incerc si eu, multumesc de idee!
RăspundețiȘtergerece bine arata!
RăspundețiȘtergereCe bunaciune, si branza si somonul afumat sunt printre preferatele noastre.
RăspundețiȘtergerePupici lui Mihai.
Ce bine arata!!!! si ce aranjament i-ai facut
RăspundețiȘtergereUn fel de mancare rafinat si elegant.
RăspundețiȘtergereNu are cum sa nu fie apreciat de meseni.
Arata foarte bine.Pup!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut!
RăspundețiȘtergere