Pagini

joi, 2 mai 2013

Briose cu cascaval si lapte batut

 Sursa: Revista Ioana
Ingrediente:
  • 100 gr unt moale
  • jumatate lingurita sare
  • 4 oua
  • 200 gr faina
  • 1/2 praf de copt
  • 150 ml lapte batut
  • 3 cepe verzi
  • 200 gr cascaval
Preparare:
Se bate untul cu jumatate lingurita sare; se inglobeaza ouale, urmate de faina amestecata cu praf de copt si apoi de lapte batut.
Se taie rondele ceapa verde.
Se taie cubulete 150 gr cascaval si se rade restul.
Aluatul se repartizeaza in adanciturile unei forme de briose tapetate cu suporturi de hartie si se presara cu cascaval ras.
Se coace cca 25 min. la cuptorul incins la 180gradeC
Se lasa sa se raceasca briosele pe un gratar de bucatarie.
Preparare: 30 min
Coacere: 25 min
Per bucata: 200 kcal
Proteine: 10 gr
Grasimi: 12 grame
Carbohidrati: 13 gr.
 Foarte usor de facut, foarte bune.. dar din punctul meu de vedere, prea grase (data viitoare as inlocui cascavalul din interior cu branza telemea)








5 comentarii:

  1. Delicioase !
    Numai bune de pus pe masa de Paste....
    Sfintele sarbatori sa iti aduca bucurie in suflet, pace in casa si belsug pe masa .
    Un Paste fericit sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  2. HRISTOS A INVIAT !!!!!!!!! UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!Torina

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat!!!Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a Inviat! Delicoase briose ;-)
    Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html.

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa atata friptura mancata de paste, merg grozav aceste briose!!

    RăspundețiȘtergere