Interiorul este cel de la Tort Lissa, dar dupa reteta ei... si asa cum e pe blogul ei, avea si marginea de ciocolata... de unde am luat si ideea.
Nu e nici pe departe ceea ce am intentionat sa iasa, dar dupa o mare chinuiala si multe ghinioane, am fost multumita ca a iesit ceva simplu, decent, cu care sa te poti prezenta intr-un restaurant.
Dintre multele ghinioane, la acest tort, a fost si acela ca pentru prima data mi s-a crapat pasta de lapte praf... multe paste am aruncat la gunoi... si de la fiecare am reusit sa salvez 2-3 petale care sa nu crape... Niciodata nu am mai patit asa ceva... Ideea e ca si aceasta a fost solutia de rezerva... pt a salva finalul... si asta era sa nu iasa...
Tava in care am facut tortul are dimensiunile 35/25, iar greutatea tortului inainte de ornare, 4,800kg... Cu tot cu ornarea trece de 5 kg (la margine au intrat vreo 3 ciocolati -de 100 gr/bucata) plus frisca...
felis, minuat tortul. Sa traiasca prietena ta, la numti ani! Nu ne spui si noua cum ai facut marginea din cioco asa draguta?
RăspundețiȘtergereLa multi ani colegei tale. Minunat tortul.
RăspundețiȘtergereEu zic ca ti-a iesit tare frumos tortul,
RăspundețiȘtergerefelicitari!
Ba eu zic ca a iesit foarte frumos,felicitari!
RăspundețiȘtergereUn tort foarte elegant,imi place mult!!!
RăspundețiȘtergereMaria... multumesc de aprecieri... Cum am facut banda de ciocolata ai imagine tot pe aceasta pagina la Tortul Cornel...
RăspundețiȘtergereSara, Adina, Craita... multumesc frumos de vizita si aprecieri!
Foarte frumos si elegant.
RăspundețiȘtergeretort cu peripetii,e simplu si elegant,felicitari
RăspundețiȘtergereFelicitari !!! Superb tortul... as fi vrut sa fiu colega cu tine... Pup si-o zi placuta !
RăspundețiȘtergereSuper frumos ti-a iesit, Felis. Bravo !!!!
RăspundețiȘtergereBellissima torta, ciao
RăspundețiȘtergereeu sant si imi place tortl am inplinit 12 ani
RăspundețiȘtergere