- carne dupa preferinte
-o punga de spaghete
- o ceapa,
- un catel usturoi
- 2-3 morcovi
- 1 pastarnac
(radacinoase albe)
- ulei,
-boia de ardei iute,
-delikat,
-1linguritza zahar,
-piper
- pasta de tomate.
Eu folosesc carne de care am in casa in acel moment: de porc- o tai cubulete, sau de pui-ciocanele.
Preparare:
O punga de spaghete se pune in apa clocotind cu putina sare-10 min. Apoi se scot si se trec prin jetul de apa rece.
Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in ulei, se pune boiaua de ardei iute si se amesteca pana prinde culoare, se pune si carnea putin la prajit pe ambele parti cam 3-4 min apoi adaug radacinoasele, amestec, adaug apa sa le acopere bine, delikat, zahar si las sa fiarba pana scade. Pun pasta de tomate dizolvata in apa fierbinte, mai las sa fiarba cam 10 min si incep sa pun pastele treptat si sa le amestec in sos, cat inca e sosul pe foc.
multumesc pentru reteta!
RăspundețiȘtergereCu placere Ana... sper sa iti placa...
RăspundețiȘtergere