Eu am pus in loc de otet, zeama de lamaie si am mai adaugat ulei de masline...
Ingrediente:
-spanac verde 350 g (eu am pus jumatate de legatura)
-2 oua
-2 rosii
-otet (eu am pus zeama de lamaie)
-sare
-ulei de masline
Se spala spanacul, si se rupe bucatele.
Se fierb ouale tari si se taie felii, la fel ca si rosia. Se pune peste rosie si spanac putin otet (in cazul de fata zeama de lamaine) si putin ulei de masline si se amesteca. Se adauga ouale si se pune sare.
Ce mult imi place salata de spanac!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Danutza...
RăspundețiȘtergere...si mie imi place mult spanacul...salata nu am incercat-o niciodata...arata super si e si ff.sanatoasa!
RăspundețiȘtergerepa!
Multumesc Violette... Sa incerci salata pt ca e foarte buna.
RăspundețiȘtergereNam mancat niciodata spanac crud doar fiert,foarte interesanta reteta ta si cu siguranta am sa o incerc si eu,ca mai facut tare curioasa!pupici!
RăspundețiȘtergereIncercati sa puneti fasii de ardei capia si de ciuperca.
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela... merita s-o incerci...
RăspundețiȘtergereVirtualkid... multumesc de sfat... Data viitoare asa am sa fac...
RăspundețiȘtergere