- 3-4 cartofi
- 2-3 morcovi
- 2-3 morcovi
- 1 pastarnac
- o ceapa mica
- 2 rosii mari
- fidea
- delikat, patrunjel
- bors
Pt perisoare:
- aprox 500 gr carne tocata amestec porc si vita
- o ceapa mai micuta
- un ou
- 2 linguri orez
- patrunjel
- 1 si 1/2 lingurite gris
- miez inmuiat in apa de la o felie de paine
Preparare:
Perisoare: ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, se pune putina boia de ardei iute si se lasa pana se coloreaza ceapa... Se adauga peste carne, se amesteca... Tot aici se mai amesteca si orezul spalat bine, oul, delikat, verdeata, gris, painea inmuiata si stoarsa.
Am pus la fiert legumele: cartofi, morcovi, pastarnac, ceapa intreaga, delikat... si cd a dat in clocot am pus perisoarele facute bilute, cam dupa 20 min am pus dovlecelul, apoi rosiile decojite si date la blender, fidea, borsul (care era dat in clocot intr-un ibric)...... si la sfarsit verdeata
si in varianta cu carne din piept de pui:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu