"Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic"-Cicero

sâmbătă, 19 februarie 2011

Ustensile 2


Acestea sunt o parte din ustensilele pe care le folosesc sa ma ajut la ornarea torturilor... pentru a face frunze, flori, trandafiri, fluturi... Fara ele... nu mi-ar iesi nimic... Nu am asemenea talente de decupat si modelat fara forme. Am cumparat cate una pe luna sau la 2 luni... de la un magazin din zona Unirea.
Forme pentru fluturi:
Acestea sunt culorile pe care le folosesc pentru colorarea pastei de lapte praf si uneori la frisca.

16 comentarii:

  1. Felis, ai un avantaj foarte mare ca esti din Bucuresti.. la noi nu se gasesc asemenea ustensile. Am vazut doar pe net, insa inca nu m-am incumetat sa-mi comand din cauza preturilor.. cred totusi ca voi face ca si tine, cate una pe luna.. :)
    Tu faci niste torturi superbe, am de la cine invata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felis,cate mi-ar trebui si mie,ohoho!duiuri,formele de flori ,frunze ce le vad la tine,oi vedea cum reusesc sa-mi iau si eu,alea mici de flori cat costa?da colorantii?te pupic

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am tot cautat dar la noi nu am gasit. Ma intereseaza si pe mine cam la ce pret sunt. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut ca anul acesta s-au scumpit, fata de cum le-am cumparat eu anul trecut. Colorantii 10 ron cutiutza, acum 12 rom aceeasi cutiutza.Forma de decupat trandafiri in functie de marime si pretul: erau intre 12 ron cea mai mica si vreo 30 cea mai mare.. dar asta anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase toate. Si mie mi-ar trebui multe dar...incetul cu incetul.
    Se gasesc accesoriile alea si la bucata? (cele galbene? Aici numai la set se gasesc si e in jur de 65 lei un set cu 8 bucati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, poti sa-mi spui cum se numeste magazinul acela? Sau macar mai exact pe unde este. Caut de nu stiu cand un colorant bun si nu gasesc. M-ai ajuta foarte mult daca mi-ai da detaliile acestea. Iti multumesc mult! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nicvi la noi nu se gasesc, pe net sunt, dar scumpe. Anul trecut mi-am comandat si eu cate ceva, si as vrea sa mai comand si acum. Site-ul este: http://lumeabasmelor.ro/lumeabasmelor/.

    RăspundețiȘtergere
  8. Colorantii sunt praf sau gel?
    Eu intotdeauna am gasit numai ambalat la kg :(
    Cutiute asa mititele nu a gasit niciodata.
    Este vorba de magazinul din spatele Cocor-ului? Str. Patriei...???

    Faci niste torturi deosebite!
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bianca, eu le-am luat la bucata, dar mi-ar fi convenit la set, pentru ca bucata e acum 25 ron..

    RăspundețiȘtergere
  10. Andreea... nu stiu exact cum se numeste, e cu produse Wilton. E pe straduta aceea f scurta dintre KFC Unirea si magazinus Cocor. Deci, vis-a-vis de KFC Unirea este o straduta in spatele unei biserici si dupa florarie, este acest magazin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Alina, colorantii sunt gel- cei din poza. Acum am mai luat unul, praf argintiu ca mi-au trebuit la tortul de motz si argintiu gel nu avea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar trebuie sa va zic ca s-au facut extraordinar de scumpe... Cand am vazut ce preturi aveau cele care le-am luat acum 1 an si ceva... acum cu acesti bani nu le-as mai lua... M-am ingrozit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am gasit ,multumesc de explicatii !
    Am citit toate comentariile !
    Tare imi place ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  14. frumoase formele.cred ca ne-ar costa mai putin sa ne trimita cineva din strainatate!

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut! Unde prin zona Unirea? :D Eu prin zonă locuiesc dar nu ştiu unde le-aş putea găsi. :S:S Super achiziţii!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna doamnelor! Ma minunez de ceea ce vad. Sunt suberbe.
    De curand m-am apucat si eu de asa ceva- in joaca - si ca orice incepator a trebuit sa imi cumpar ustensilele si cautand eu mult si bine pe net o firma Nova Pan ce vind ustensilele pentru cofetarii. Au magazin si in Bucuresti pe str Jiului 144(pe langa Piata Presei-vedeti pe net locatia exacta) langa benzinaria Lukoil (viv a vis de Cofetaria Cafina). o minunatie de magazin.. ai impresia ca ai murit si ai ajuns in Rai. Un magazin bine dotat, toate ustensilele sunt acolo, iar doamna de acolo este o draguta si mi-a aratat toate ustensilele la capitolul cofetarie. Cautatii pe net. eu cred ca de acum incolo in ziua de salariu acolo ma gasiti :)))
    p.s. il laud pentru ca am fost ffff multumita de preturi si de amabilitatea personalului.
    va pup dulce pe toate

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails