Eu aceste preparate nu prea am timp sa le aranjez... de Craciun si Revelion nu sunt pe acasa sa gatesc... mai toata ziua la servici: si pe 24 si pe 31... Anul trecut am gatit pe 31 dupa ce am venit de la servici pana la 23,30 si ora 12 m-a prins cu vopseaua in par....
Deci... ce arata mai bine aranjat... nu sunt facute de aceste sarbatori (mai putin salata beof, care a fost f simplu de ornat in acele forme...
Poate va folosesc in schimb retetele sau ideile...
Pentru cine face masa acasa, aperitivele pot fi aranjate ca in primele 2 poze..
Pentru cine vrea ceva nou... se poate face ca aperitiv si taiat felii, frumos pe platouri, Pulpa de porc umpluta cu ficat (AICI reteta)
Tot la aperitive, daca aveti mai multa carne tocata, puteti face si niste Clatite umplute cu carne si ciuperci (si reteta AICI)
Asa cum v-am zis, salata beof... simplu si usor de ornat:
tot salata beof... in alta forma, dar tot simplu de facut
Pentru cine nu agreeaza carena de porc si vrea ceva mai usor, cu carne de pui, ceva mai deosebit ar fi PUI EXOTIC CU ANANAS
si PIFTIA/RACITURA cu carne de porcVoi reveni cu dulciuri maine...
Sarbatori fericite sa aveti!!!...

Numai bunatati!! Si au ma rezum de multe ori la mancaruri tarditionale!! Pupicei!
RăspundețiȘtergereimi place tare mult omul de zapada din salata boeuf ♥ te pup
RăspundețiȘtergereTutti molto belli ed interessanti
RăspundețiȘtergereciao
Ce de bunatati...una mai apetisanta decât alta.
RăspundețiȘtergerepupici!
Adela, Emily, Stefania, Violette... multumesc de vizita si aprcieri!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite, draga mea, sa ai parte de multe bucurii si cadouri !
RăspundețiȘtergere