Multumesc Alison pt reteta!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEha8T6PXGOJnd79kF6ezPsZL_PNT-NnF7ZCYJ8aKuj31j-H7Pll3oDM_vqS0-wW1lGuR7QNDg5V6P1DF34ZTSLYGArM1snppF4NasJGsGJ02QWZAMwczhH9Iypg-dJpuZWbsYQ19XvD-5jJ/s320/10oct004.jpg)
Ingrediente:
-o cana zahar,
-2 cani faina,
-1/2 de cana cu ulei
- 3 sferturi cana cu lapte
-5 oua
-un praf de copt,
-arome(vanilie,rom,coaja de lamiie ,de portocale),
-1 lingura cu cacao.
Preparare:
Faina se amesteca cu praful de copt si se lasa asa , la odihnit, 15-20 de minute.
Ouale se bat, intregi,cu zaharul, pret de 5 minute, se adauga uleiul, laptele si la sfirsit faina.
Se toarna intr-o forma tapetata cu unt (margarina) si faina, pastrandu-se citeva linguri,care se amesteca cu o lingura de cacao, pt. decor.
Se da la cuptor, la foc potrivit, aproximativ 40 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu