"Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic"-Cicero

vineri, 1 ianuarie 2010

Ciulama cu carne de pui

Ingredinte:
-aripi de pui
-o ceapa,
-un ardei gras
-un morcov,
-o radacina de patrunjel
-un cartof
Preparare:
Se pun toate la fiert.
Cand carnea este fiarta, se strecoara toate printr-o sita ca sa ramana supa clara.Carnea se da jos de pe oase si se da deoparte.
Intr-o alta cratita se pune pe fundul ei ulei cat sa il acopera.Se lasa sa se incinga foarte bine uleiul si se adauga 3-4 linguri de faina amestecandu-se continuu si foarte repede.
Se stinge cu supa in care au fiert legumele si carnea, se subtiaza pana cand nu se mai ingroasa asa de repede.
Se adauga carnea dezosata, si 1-2 linguri de smantana(optional).
Se mai lasa sa dea in foc cateva clocote.
Se serveste calda cu mamaliguta.
Cu inspiratie de la Dory (multumesc Dory)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails