Ingrediente:
- fasole pastai 1kg
- carne de orice fel
( eu am facut cu ciocanele de pui)
- o legatura de morcovi noi
- o legatura de ceapa verde
- delikat
-boia de ardei iute
- pasta de tomate 2 linguri cu varf
- o legatura de marar
- optional usturoi
fasolea se spala bine:
capetele se rup si arunca:
corpul pastaii se rupe in bucati mici, morcovul se curata si se taie mic... in forma dorita:
o legatura de ceapa se spala si se taie marunt:
ceapa se pune la calit in putin ulei:
se adauga boia de ardei iute:
ciocanelele se pun putin la calit 2-3 min pe fiecare fata cu putin delikat presarat pe ele:
se stinge cu apa, se pune fasolea si morcovul si se completeaza su apa pana e acopetita.. se lasa la fiert.. eu o las mult... chiar daca se desprinde carnea de pe os... imi place mai mult asa si se fierbe f bine si fasolea... deci vreo 40 min dupa care pun 2 linguri cu varf pasta de tomate mai las 10 min... toc mararul:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu