Preparare: 30 min
2 portii
Ingrediente:
-600 ml supa de legume gata facuta
-ulei de masline
-o ceapa micam taiata cubulete
-1 morcov mare curatat de coajam taiat cubulete
-2 dovlecei medii, taiati cubulete
-150 gr orez risotto
-50 gr mazare congelata
-4 cepe verzi, tocate
Preparare:1. Se fierbe supa in cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacara. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper.
Se lasa pe foc 3 min, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.
2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana se cand foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 min inaninte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.
VN/portie: 390 kcal;11,6 proteine; 71,5 g carbohidratanti; 8,3 grasimi; 1,2 grasimi saturate; 5,6 fibre; 2,62 g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu