Ingredinete:
- 4 dovlecei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 1 radacina patrunjel
- 2 cartofi
- 4 rosii
- 50 ml ulei
- 1 leg patrunjel
- delikat/sare, piper
Preparare:
Curatati ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si ardei gras, spalati-le si taiati-le in cubulete. Caliti toate acestea un ulei 5-6 min intr-o oala, dupa care adaugati 3 litri de apa. Lasati sa fiarba la foc mic 10 min apoi adaugati rosiile, cartofii si dovleceii, toate curatate si taiate in bucati mari. Lasati supa sa fiarba la foc mic inca 30 min.
O ciorbita delicioasa...arata foarte bine.Te pup si iti doresc o seara placuta !
RăspundețiȘtergereDelicioasa si foarte sanatoasa!pupik!
RăspundețiȘtergere