Ingrediente:
- 1,200 kg dovleac
- 900 ml lapte batut
- 2 cepe potrivite
- 2 rosii sau 3
- ulei
- patrunjel
- delikat
Preparare:
Dovleacum se curata, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare.
Intr-o craticioara se pune ceapa la calit apoi se adauga rosile taiate marunt si se lasa 5 min pe foc.
Intre timp am spumuit dovleacul... Dupa ce a fiert se ia de pe foc, se adauga laptele batut, se amesteca bine, se pune pe foc, se lasa sa dea in cateva clocote, se adauga ceapa cu rosiile, delikat-ul se mai lasa 3 min, se adauga patrunjelul tocat si gata...
Gustul minunat... aspectul... nu a iesit cum am vrut...
Data viitoare am sa modific modul de preparare: dupa ce fierbe dovleacul adaug ceapa calita cu rosiile delikatul, las sa dea in cateva clocote si stig focul dupa care adaug laptele batut, amestec bine si pun si patrunjelul...
ingrediente:
Buna ziua, va intereseaza un schimb de link-uri cu http://www.jocuripentrucopii12.com ?
RăspundețiȘtergereVa adaug link-ul pe http://blogjocuri.wordpress.com, http://kidinho.wordpress.com si http://catalinix.blogspot.com iar dvs adaugati http://www.jocuripentrucopii12.com - jocuri pentru copii.
Astept confirmarea dvs la adresa de mail catalin.cata18@gmail.com ,
O zi buna!
felis,premiile te asteapta la mine pe blog !
RăspundețiȘtergereSarumana de premii pansy... am sa trec sa le iau imediart ce am putin timp
RăspundețiȘtergereMultumesc pt vizita. Felicitari pt blog.
RăspundețiȘtergereI've never made soup with buttermilk. This does look interesting.
RăspundețiȘtergereThank you for visiting my blog as.
RăspundețiȘtergeren-am mai mancat asa ceva niciodata,ce bine arata,vreau o portiuca si eu :-))
RăspundețiȘtergereCand mai fac, te invit, Doinitza... Multumesc
RăspundețiȘtergere