- Preparare: 10 min
- Fierbere: 20 min
- 1 kg zmeura
- 700 gr zahar
Preparare:
Fructele se spala si se mixeaza (eu le-am zdrobit cu furculita), iar pasta rezultata se amesteca cu zaharul.
Amestecul se pune la foc moderat pana incepe sa faca spuma. Se aduna spuma.
Din momentul in care nu apare spuma, se mai lasa 5 min
Se toarna fierbinte in borcane, se inchid si se lasa 5 min pe capac.
Mi-au iesit dintr-un kg de zmeura exact borcanele din imagini (3 la numar)
Foarte buna! Printre preferate! O seara placuta!
RăspundețiȘtergeree tardiv sa mai fac sau sa caut acum zmeura.. asa ca ma bucur uitandu-ma la voi ;) Imi place tare.. pupici
RăspundețiȘtergerece culoare si ce aromata trebuie sa fie,o seara faina
RăspundețiȘtergeresi mie imi place zmeura la nebunie ar fi buna pe niste clatite !
RăspundețiȘtergerece culoare frumoasa are! Te-am trecut in lista mea de blogroll, pt ca imi place cum gatesti. Daca iti face placere, viziteaza si blogul meu.
RăspundețiȘtergereUn deliciu !!! Cred ca are o savoare deosebita...
RăspundețiȘtergereTe tzuc !
Multumesc frumos de vizita si aprecieri!...Intr-adevar... o savoare deosebinta... si mmmm cum mai mirosea in casa!!
RăspundețiȘtergereIubita,zmeura e 170 de mii kg,eu nu m-am indurat sa cumpar,am sa ma uit cu jind la a ta,mami are in gradina,dar nu vreau sa profit,ma bucur ca mananc pe saturate
RăspundețiȘtergere