Si a fost foarte bun... (reteta are si glazura... dar am lasat fara)
Ingredinte:
- - 250 gr unt/margarina
- - 200 gr zahar
- - 1 plic zahar vanilat
- - 4 oua
- - putina sare
- - o jumatate fiola esenta de rom
- - 125 gr faina
- - 125 gr Gustin
- - o jumatate de lingurita rasa praf de copt
Se amesteca untul/margarina (eu am folosit margarina pt ca pachetul are exact 250 gr) cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o spuma consistenta, se adauga pe rand ouale la interval de 2 min incorporandu-le bine, sarea si esenta (eu am folosit la sticluta nu fiola), apoi se amesteca cu lingura adaugand faina, gustin si praful de copt. Aluatul obtinut se toarna in forme de chec.
Ohooooooooooo...dar arata tare fain !
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine...
Pot sa servesc si eu o feliuta ?
Te tzuc Feli....
Ha,ha, eu daca nu spunei tu acum ,nici nu stiam.
RăspundețiȘtergereAm doua cutii in dulap dar la fel ca tine, nu m-am uitat pe spate sa vad ce este. :)
Pare pufos, asa cum imi place mie.
Este chiar pufos... multumesc de vizita si aprecieri....
RăspundețiȘtergereSidy... sigur ca te poti servi...pacat ca doar virtual...te pup
Buna Ziua!
RăspundețiȘtergereEu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.
http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!
Felis ,
RăspundețiȘtergereSe vede ca port ochelari .Nici eu nu am observat reteta desi folosesc acelasi amidon .
De acum am sa fiu mai atenta la ambalaje .)
faina reteta.eu n-am gustin dar cred ca orice amidon alimentar poate fi folosit.m-a amuzat ca n-ai observat reteta mult timp ,eu de obicei citesc tot ce scrie pe ambalajele produselor,sotul meu are un chin cand mergem impreuna la cumparaturi :))
RăspundețiȘtergereo seara minunata!
Lia, Sarah... multumesc..
RăspundețiȘtergereDe obicei citesc... uneori chiar in magazin, mai ales la produse noi despre care nu stiu, sa vad la ce as putea sa le folosesc... dar la cele uzuale... nu prea ma uit...
e pe placul meu....Pup!
RăspundețiȘtergereMerci de vizita draga Felis! Multe bunatati pe la tine, miroase tare bine in bucatarioara ta! Checul arata tare pufosel si simplu de facut! O saptamana frumoasa!
RăspundețiȘtergerearata bine,uite ca nu m-am uitat pe spatele cutiei ce scrie,desi folosesc amidonul asta .
RăspundețiȘtergereArata tare bine,si cred ca este si foarte bun.O zi buna.P.S.Am deschis si eu blog,si te rog daca vrei sa mi te alaturi.Doresc si eu sa-mi fac prieteni care sa ma viziteze,si sa-mi spuna daca le place ce vad sau nu.
RăspundețiȘtergereO feliuta si pentru mine mai este?
RăspundețiȘtergerePup si o saptamana frumoasa!
Medi