Acum am incercat-o in varianta cu zmeura... dar in forma rotunda, iar compozitia care a ramas, am incercat si in varianta briose cu gem de zmeura deasupra...
Ingrediente:
-6 oua
-200g unt
-200g zahar
-coaja rasa de lamaie
-1 plic zahar vanilat bourbon
-250g faina
-1 plic praf de copt
-500 gr zmeura
Preparare:
Untul topit se mixeaza cu zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ouale intregi pana se fac besicute. .
Adaugam faina si praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava nu foarte mare si punem deasupra capsunile taiate bucati potrivite. Dam tava la cuptor la foc potrivit 25-30 minute. Lasam sa se racoreasca si pudram cu zahar.
Deci: o prajitura rapida si delicioasa in orice varianta...
La Briose, am dat la cuptor 10 min, apoi am scos si am pus deasupra gemul... Au fost delicioase, dar varianta finala la briose nu am mai pozat-o...
Ador zmeura si la fel de mult ador si prajiturile de acest gen.
RăspundețiȘtergereIti vine sa mananci fara oprire si nu te mai saturi.
Vazand prajitura mi-a venit dor de prajitura facuta de bunica de la Sibiu. Un deliciu. Ionela
RăspundețiȘtergerecred ca-i delicioasa.zmeura in prajituri este minunata.pupici
RăspundețiȘtergereHmmm ce bine arata pufosila!!
RăspundețiȘtergereBA, Ionela, Sarah, Antonia... multumesc frumos de vizita... Va pup si va doresc duminica placuta in continuare...
RăspundețiȘtergereSuper arata prajitura,iar daca e si cu zmeura un deliciu!
RăspundețiȘtergereFoarte buna, aromata si pufoasa.
RăspundețiȘtergeree o BUNATATE!
RăspundețiȘtergereReteta e valabila si cu alt gen de fructe
RăspundețiȘtergere