"Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic"-Cicero
marți, 1 mai 2012
Rulou de somon cu urda si smantana
Ingrediente:
200 gr somon fume(taiat in feliute subtiri)
150 gr urda sarata
100 gr smantana
marar
50 gr stafide aurii
1 lamaie
50ml ulei de masline
Preparare:
Amestecati intr-un castron urda cu smantana. Adaugati stafidele inmuiate in lapte, o lingurita coaja de lamaie data pe razatoarea mica si mararul tocat marunt. Omogenizati bine compozitia obtinuta.
Puneti apoi cate 1 lingura din acest amestec pe fiecare felie de somon si rulati-o. Puneti rulourile astfel obtinute pe un platou si ornati cu feliute de lamaie si marar. Stropiti rulourile cu ulei de masline si presarati-le cu marar tocat marunt.
Si mie imi place somonul dar nu am mancat inca cu urda, am sa incerc si eu, multumesc de idee!
RăspundețiȘtergerece bine arata!
RăspundețiȘtergereCe bunaciune, si branza si somonul afumat sunt printre preferatele noastre.
RăspundețiȘtergerePupici lui Mihai.
Ce bine arata!!!! si ce aranjament i-ai facut
RăspundețiȘtergereUn fel de mancare rafinat si elegant.
RăspundețiȘtergereNu are cum sa nu fie apreciat de meseni.
Arata foarte bine.Pup!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut!
RăspundețiȘtergere