-5 oua
-125 gr zahar
-5 linguri faina
Crema fiarta
-3 oua,
-3 linguri de apa...
-10 linguri de zahar...
se fierb f bine... pana se face o pasta...
cd se raceste se amesteca cu un pachet de margarina frecat bine....
Glazura:
-4 ciocolati cu lapte Poiana de 100 gr
- 150 gr frishca lichidase pun pe foc pana se topeste ciocoata
Foile
Se freaca galbenushurile cu zaharul pana se fac ca o crema, se adauga faina si albushurile batute spuma. Se toarna compozitia in tava (unsa si tapetata sau cu hartie de copt) astfel incat foaia san u fie mai groasa decat muchia cutitului. Se coc pe rand 7-8 foi, se scot fierbinti din tava si se pun pe masa de aluat.
Ornarea: pe laterala tapetat cu nuca de cocos, inimioarele si floarea din mijloc sunt facute din lapte praf cu miere si finalizat cu cateva "moturi" de frisca.
Prepararea cremei
se acopera totul f bine cu crema si se da la frigider 1-2 ore
se roarna glazura si se uniformizeaza
de preferat sa il lasati minim 8-10 ore la frigider.
eu crema de la dobos o fac tot asa da fara oua,vezi pe blogul meu la praji Bucuresti
RăspundețiȘtergerearata bine felicitari pt.blog
RăspundețiȘtergereMultumesc foarte mult Doinitza, de aprecieri si de vizita...
RăspundețiȘtergere