Ingrediente:
-250 gr faina,
-250 gr zahar,
-6 oua,
-100 ml ulei,
-1 plic praf de copt,
-1 plic zahar vanilat
Preparare:
Se amesteca faina, zaharul + zaharul vanilat si praful de copt, se adauga ouale si uleiul si se mixeaza timp de cateva min.
Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se aseaza compozitia in tava. Deasupra se pun 400-500 gr de visine(cu cat mai mult cu atat mai bun) daca sunt proaspete se spala se scot samburii se lasa putin la scurs apoi se amesteca cu zahar dupa gust si se calesc cateva minute intr-o craticioara(daca sunt congelate se decongeleaza si urmeaza acelasi procedeu...trebuie sa fie scurse bine) apoi se pun peste pandispan si se lasa la copt cca 45 de min.
Cand se raceste se scoate din forma si se pune deasupra frisca.
Mmmm intotdeauna mi-au placut visinele in aluat de pandispan.... si daca mai are si frisca ... Deliciooos vorba lui S. !!!
RăspundețiȘtergerearata tare bine prajitura, te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos. Va pup si eu, Nally, Claudia...
RăspundețiȘtergere