-1,5 kg ciuperci
-1 dovlecel
-3 ardei
- o ceapa
- marar
-delikat
-boia de ardei
-pasta de tomate
Preparare:
Ciupercile se curata si se spala, dupa care se taie marunt. Spalam si ardeii si dovlecelul, le taiem si pe ele marunt...
Ceapa o curatam o spalam si dupa ce o taiem cat mai mic o punem la calit in uleiul incins 1 min, punem boia de ardei, amestecam si mai lasam 1 minut... dupa care stingem cu apa si punem ciupercile, ardeiul si dovlecelul si lasam sa fiarba... Tot acum punem si delikat.
Atentie... se pune in cratita mare si apa mai putina: ciupercile lasa apa si totul va scadea la mai putin de jumatate. Le lasam sa fiarba 15-20 min, adaugam pasta de tomate, mai lasam 5-7 min sa fiarba dupa care stingem si adaugam pararul taiat f marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu