Revelionul l-am facut in familie si cum la noi nu e agreata pasta de zahar la invelirea tortului ci glazura de ciocolata sau frisca, am ales sa fac un tort simplu cu glazura de ciocolata si frisca!...
Blat de cacao cu amidon si fara praf de copt (de la prajitura usoara cu cirese), crema de la cremsnit, insiropat cu sirp de zahar ars.
Ornarea: cat se poate de simpla!!
Va doresc un An Nou mai bun, cu sanatate si cat mai multe realizari!!!
La multi ani!!!
Revelionul si prima zi dupa Revelion am fost la parintii sotului acasa, deci a trebuit sa transportam tortul... Am folosit cutia de la Anasia... Multumesc Anasia si de cadou si de cutie!!... |
Foarte frumos. Simplu dar de efect.
RăspundețiȘtergereSa aveti un an nou plin de realizari.
(Multumesc mult pentru cadou. Abia astept sa incerc foliile.)
Multumesc si eu Criss de vizita si de aprecieri!. Ma bucur ca le-ai primit!... Am vrut sa iti iau alte modele dar doar pe acestea le-am mai gasit!... M-am "trezit" prea tarziu.
RăspundețiȘtergereSuper delicios! Sa aveti parte de tot ce este mai bun si frumos in noul an! La multi ani!!
RăspundețiȘtergereDelicios!!!!La multi ani!!
RăspundețiȘtergereLa multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag!
La multi ani ! Imi place tortul tau .
RăspundețiȘtergereNici eu nu agreez pasta de zahar .
Noul an a-ti aduca tot ce-ti doresti.
RăspundețiȘtergereLa multi ani!
Tortul cu siguranta e delicios,arata super ,glazura e perfecta...te pup.
simplu dar de efect,la multi ani cu multa sanatate
RăspundețiȘtergereChiar ma intrebam cum se face acest model cu alb si negru. Acum am aflat.
RăspundețiȘtergereSeamănă cu un trunchi de copac. Se poate orna, tot simplu, și cu crenguță de brad și ciuperci sau conuri din marțipan. Așa mi-a venit acuma in imagine, dar nu se stie cind voi face un tort, cred ca la revelionul următor.
RăspundețiȘtergereLa multi ani!