deci...
Ingredinete:
-300 gr spanac
-300 gr crema branza
-2 linguri margarina
-3 oua
-1 praf copt
-4 linguri faina
-1 ardei gras rosu
Preparare:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (daca este proaspat trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.
Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute. Nu trebuie sa se rumeneasca, se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos. Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.
Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza, apoi se adauga ardeii taiati marunt.
Dupa ce s-a racorit, se intinde iar foaia si se unge cu crema de branza. Se ruleaza din nou in hartie si se da la rece cel putin o ora. Dupa ce s-a racit se taie felii cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.
Albusul spuma se amesteca cu spanacul:
Sfintele Sarbatori Pascale sa iti aduca pace in suflet, iubire in inimi, bucurie in casa si bunastare pe masa!
RăspundețiȘtergereSuper rulada !
RăspundețiȘtergerePaste fericit!
Sarbatoarea Sfinta a Invierii Domnului sa va aduca sanatate,belsug si bucurii,iar lumina din noaptea sfinta sa va calauzeasca pasii pe parcursul vietii.
RăspundețiȘtergereHRISTOS A INVIAT!
Adevarat a inviat!... Paste fericit tuturor
RăspundețiȘtergereArata extraordinar! Felicitari! Chiar nu stiu de ce spuneai ca nu ti-a iesit, arata foarte bine si sigur e delicioasa.
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite!
Multumesc Criss.. Chiar acum 2 min ziceam ca trebuie sa o mai fac odata dar cu mai multe oua la acea cantitate de spanac... pt ca e f buna la gusr.. Sarbatori fericite si tie..
RăspundețiȘtergereFelis suuuper ti-a iesit rulada,felicitari!
RăspundețiȘtergere